Mr. BET

Ντουμπόφ για Δώνη: «Έχει τη στήριξη διαιτητών αλλά δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα»

Ο συνιδιοκτήτης και ο πρόεδρος της Total Sports Investments (το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Πάφος FC), ο Ρομάν Ντούμποφ, παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη στο γραφείο Τύπου της ομάδας και αναφέρθηκε στον παφιακό σύλλογο, στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ενώ μεταξύ άλλων, τα έβαλε κι αυτός με τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ Γιώργο Δώνη για τα γνωστά συμβάντα. Ολόκληρη η συνέντευξη θα δημοσιευτεί την Παρασκευή.

Διαβάστε μερικές από τις αναφορές του:

«Το καλύτερο που είχε η Πάφος FC όταν ήρθαμε, και που έχει η ομάδα τώρα είναι οι οπαδοί μας, οι Παφίτες. Η στήριξη τους μας εμπνέει και μας δίνει τη δύναμη να προχωρήσουμε».

«Συναντηθήκαμε, αποφασίσαμε, “ρίξαμε το νόμισμα” και η Πάφος FC απέκτησε νέους ιδιοκτήτες».

«Αν όλοι κρατήσουν τα μάτια τους κλειστά στα προβλήματα με τη διαιτησία για τη συνέχεια, το ποδόσφαιρο θα πεθάνει στην Κύπρο. Δεν θα έχει ούτε τους δυνατούς παίκτες, ούτε τις επενδύσεις, ούτε την ανάπτυξη υποδομών. Είναι καιρός να χτυπήσουμε τη γροθιά στο τραπέζι. Σε ποιού το τραπέζι να χτυπήσουμε; Του Κολίνα, του Τσεφέριν, στο δικό μου, δεν το ξέρω ακόμα».

«Αποτύχαμε στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Προγραμματίσαμε να υπογράψουμε τους τέσσερις καλύτερους παίκτες στις θέσεις τους στην Κύπρο. Δεν έγινε, και αποφασίσαμε να αλλάξουμε το τμήμα scouting. Στο τέλος του έτους θα κοιτάξουμε τα οικονομικά αποτελέσματα, κάποιοι θα προωθηθούν και σε κάποιους θα πούμε αντίο. Δεν είμαστε φιλανθρωπική οργάνωση, έχουμε ένα επιχειρηματικό πλάνο. Και η διοίκηση πρέπει να το θυμάται αυτό πάντα».

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να δουλέψουν στην ομάδα, αλλά υπάρχουν μερικοί οι οποίοι είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη για τα αποτελέσματα. Πήρα μόνο τρία βιογραφικά από ανθρώπους πρόθυμους να δουλέψουν στην ομάδα τους τελευταίους οκτώ μήνες. Που είναι οι άλλοι; Ελπίζω δεν είναι ήδη στην πλαζ. Θα ανακοινώσουμε έναν διαγωνισμό για αυτούς που θέλουν να δουλέψουν μαζί μας τις επόμενες ημέρες. Τώρα μπορείτε να στείλετε τα CV σας στο email μας».

«Η ασέβεια του προπονητή του ΑΠΟΕΛ προς τον προπονητή μας είναι μια αγωνία, ένας μεγάλος φόβος. Καταλαβαίνει πως η ομάδα του έχει ένα προϋπολογισμό δέκα φορές υψηλότερο από το δικό μας, τρεις φορές υψηλότερο από εκείνο του Απόλλωνα, έχει τη στήριξη διαιτητών και του μεγαλύτερου μέρους του κυπριακού πληθυσμού, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι η διάρκεια επαγγελματικής επάρκειάς του τελειώνει. Ο ποδοσφαιρικός θεός δεν το συγχωρεί. Στοιχηματίζω ένα μπουκάλι ουίσκι ότι δεν θα δουλέψει στον ΑΠΟΕΛ για περισσότερο από δύο έτη».

«Είμαστε έτοιμοι να υπενθυμίσουμε τα λόγια, αν δεν κάνω λάθος, του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην πρώτη του ημέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Ήρθαμε εδώ να μετατοπίσουμε όλους από την πρώτη θέση”».

«Όλους τους χορηγούς, όλους τους συνεταίρους θα τους θυμόμαστε για πάντα. Θα μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί με όλους οι οποίοι έτειναν χείρα φιλίας από την αρχή. Η Korantina Homes είναι ένας μεγάλος συνεργάτης. Καμιά άλλη ομάδα στην Κύπρο δεν έχει περισσότερη στήριξη ούτε οικονομικά, ούτε με συμβουλές, ούτε με κοινές εκδηλώσεις. Νομίζω είναι μόνο μια αρχή. Θα θυμόμαστε αυτήν την στήριξη για πάντα».

The post Ντουμπόφ για Δώνη: «Έχει τη στήριξη διαιτητών αλλά δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα» appeared first on ShootandGoal.